Dominic Beumer

Dominic Beumer

Contact

Telefoon: 06-27454517
Mail: beumer@douwesdejonge.nl

Rechtsgebieden

Huurrecht
Verbintenissenrecht
Strafrecht

Praktische info

Studie: Rechtsgeleerdheid, Utrecht
Afstudeerrichting:
Privaatrecht (2020)
Beëdigd:
2021

Dominic Beumer studeerde zowel aan de Universiteit Utrecht als aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij zijn master Privaatrecht heeft afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij diverse juridische nevenfuncties bekleed. Zo is hij onder meer actief geweest als teamleider bij de Rechtswinkel. Daar heeft hij zijn juridische kennis al vroeg in de praktijk kunnen brengen. Hij is zich er daardoor van bewust dat het van essentieel belang is goed te luisteren en door te vragen om zo te komen tot de kern van een probleem.

Dominic werkt sinds 2020 bij Douwes De Jonge Advocaten. Hij heeft als aandachtsgebied het huurrecht, maar treedt ook op voor cliënten op het gebied van het verbintenissenrecht en het strafrecht. Dominic weet onder druk de rust te bewaren en is voor cliënten ‘een rots in de branding’.

Dominic is in staat om complexe vraagstukken begrijpelijk te maken en ziet het als een uitdaging om steeds weer het maximale voor zijn cliënt te bereiken. Dominic is sportief en is in zijn vrije tijd vaak in de sportschool te vinden, waar hij voornamelijk aan krachttraining doet. Net als voor zijn cliënten probeert hij ook hier het maximale uit zichzelf te halen. Daarnaast houdt hij van skiën. Hij is vaak te vinden op de pistes van skigebied Portes du Soleil en nadien uiteraard in de plaatselijke après-ski bar.